Kjøpsbetingelser

For kjøp hos Dataliner Norge AS gjelder følgende betingelser på alle varer og forsendelser.
Vi retter oss til bedriftsmarkedet eller personer med registrert organisasjonsnummer.

Priser

Prisene er i stadig forandring og vi tar forbehold om prisendringer frem til gjennomføringen av hvert enkelt kjøp, som følge av endrede priser fra våre leverandører eller valutaendringer.

Betaling

For kunder som ikke har kredittavtale vil vi registrere kjøpet og sende deg en faktura på beløpet. Når fakturaen er betalt, effektuerer vi din ordre etter avtale om leveringstid og leverandør. Bestillingen sender du på info@dataliner.no,

Kundeinformasjon

Dataliner Norge AS vil lagre dine kundeopplysninger, men aldri videreselge/formidle disse videre uten kundens samtykke.

Leveringstid

Påventet leveringstid er 5-7 dager. Visse produkter kan ha lengre leveringstid. Vi reserverer oss for at vi kan være utsolgt for en vare samt at vår leverandør kan være tom på lager.

Levering

Varene sendes som normal servicepakke med Bring. Uavhentede pakker vil bli belastet med et returgebyr pålydende kr 200,-. Større enheter blir sendt med bil eller annen transportør etter avtale.

Retur/bytte

Du har alltid 14 dagers angrerett fra pakken/varene er mottatt. For å kunne returnere må produktet være ubrukt. Originalemballasje og eventuelle merkelapper skal legges ved returen. Originalemballasje må pakkes inn og du må ikke klistre returlapp på denne. Mottar ikke Dataliner Norge AS produktet forsvarlig innpakket eller produktet returnert uten dette, vil det tilkomme et gebyr på kr. 100,-. Returfrakt for kjøp over kr. 2999,- er gratis ved første kjøp. Returnerer du et produkt som har kjøpesum som er mindre enn kr. 2999,- eller det er andre gang du bytter koster retur kr. 125,-. Merk at dette krever angrerettskjema riktig utfylt.
Ved tilbakebetaling av varer som er returnert behandler vi dette førstkommende virkedag.

Returadresse:
Dataliner Norge AS
Meierivegen 2
2260 Kirkenær

Reklamasjon

Ved mottakelse av varen må kjøper inspisere denne og reklamere skriftlig eventuelle feil/mangler samt returskjema. Det gis 24 mnd. reklamasjon mulighet på varer kjøpt i nettbutikk, dette i samsvar med norsk lov. Utover dette behandler vi reklamasjonssaker etter norsk lov. Pakker som kommer i oppkrav tas ikke imot.
For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss.